• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
 •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
 • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
 • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

OASE

OASE

OASE heeft een grote passie voor alles wat met water te maken heeft. Van vijvers tot aquariums OASE kan in alle producten voorzien.

De producten die OASE heeft ontworpen voldoen aan de hoogste eisen. Milieubewust, efficiënt en duurzaam zijn kernwoorden die bij alle producten terug te zien zijn. Met deze waarden ontwikkelen ze de meest moderne technieken met hoogwaardige afwerking en ergonomisch ontwerp.

Door de hoge kwaliteit, waar geen compromissen worden gesloten, kan er gegarandeerd worden dat u jarenlang plezier zult beleven van uw watertuin.

Het merk OASE staat voor oog voor detail, intelligente oplossingen en creativiteit met als doel om de tuin te vormen tot een bijzondere en unieke ervaring.

Milieubewustheid en duurzaamheid

Een vijver is natuurlijk prachtig, maar door gebruik van pompen, filters en dergelijke is het verbruik van energie een heikel punt. Omdat milieu en duurzaamheid altijd een belangrijk discussie punt zijn staat bij de ontwikkeling van de OASE Eco-producten dit bewustzijn centraal. De pompen en UVC-apparaten sparen niet alleen het milieu maar ook uw energierekening. Door de op WLAN gebaseerde techniek is de natuur en vijvertechniek in perfecte balans. Met de afstandsbediening, via de smartphone app kunnen de doorstroomhoeveelheden van de OASE fonteinen beeklooppompen nog makkelijker worden beheerd.

Artikelen 1 tot 36 van 244 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 244 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Onderzoek en ontwikkeling

De natuur inspireert en daardoor worden bij OASE continue nieuwe ideeën ontwikkeld. Door moderne CAD- en simulatiesystemen komen ideeën tot uiting. De ontwikkelaars stellen door alle technische mogelijkheden alles in het werk om producten te ontwerpen, in beeld te brengen en de werking te simuleren. De hoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit en vermogen, ergonomie en behoedzaam omgaan met bronnen d.m.v. energiezuinigheid. Hierdoor komt alles samen zodat er, in ieder jaargetijde, een natuurlijke beleving van de watertuin ontstaat.

Kwaliteit

Nog voor het prototype klaar is wordt er op zoek gegaan om de producten te verbeteren. In speciaal ontwikkelde proefopstellingen worden de OASE producten getest. Zowel binnen als buiten, bij klimaat- en belastingtests wordt het vermogen van alle producen uitgebreid getest. Op deze manier kan worden gesteld dat alle details van het product voldoet aan de hoogste eisen, zodat de klant geboden wordt wat ze van OASE mogen verwachten: kwaliteit en functieveiligheid op het hoogste niveau.

Productie

De producten die door OASE zijn ontwikkeld en geproduceerd hebben een krachtig vermogen, zijn heel betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Gekwalificeerde kennis en geautomatiseerde productietechnologie worden bij de productie gecombineerd. Van pompen, filters en licht tot bediening en softwaretoepassingen, alle producten dragen het keurmerk Made in Germany.

De specialisten beslaan alle terreienen van de vijvertechniek. Deze veelzijdigheid vormt de basis voor het brede assortiment en hoge kwaliteit van de OASE producten.

OASE staat voor passie voor water, sprankelende fantasie en spetterende ideeën.