• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Ubbink

Ubbink vijver

Ubbink® is opgericht in 1896 en heeft alles voor vijvers en decoratieve water elementen voor de inrichting van uw tuin. Door de ervaring in techniek en technologie is Ubbink® marktleider in Europa voor producten voor vijvers, zwembaden, waterpartijen, pompen, verlichting,  veiligheids- en filtersystemen.

Waar Ubbink vooral door bekend is geworden zijn de waterornamenten. De meest uiteenlopende modellen kunnen bij ons besteld worden. Van steen, keramiek tot modern RVS en transparant acryl.

Artikelen 1 tot 36 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ubbink Voorgevormde vijvers

Niet iedereen heeft de ruimte voor een grote vijver. Ubbink heeft daar een prachtige oplossing voor. Voorgevormde vijvers in verschillende groottes tot max. 4000 liter. Het grote voordeel van deze vijvers zijn de voorgevormde moeras- en plantenzones. Ook hoeft u bij het reinigen van de vijver niet bang te zijn dat u met uw schepnet door de bodem heen gaat. 

Ubbink Verlichting en effecten

Om in het donker ook te genieten van uw tuin en vijver, heeft Ubbink® een uitgebreide collectie van verlichting. Hoe fijn is het om te kijken naar een verlichte fontein of gekleurde spots aan de zijkant van de vijver die de omgeving verlicht. Op die manier kunt u uitgebreid genieten van uw tuin.

Ubbink Watervallen, fonteinen en beeklopen

Een vijver is vaak pas af met een mooie waterval, beekloop of fontein. Ubbink® heeft veel keus waardoor u uw vijver helemaal naar uw zin kunt maken. Bewegend water heeft altijd aantrekkingskracht, het kan het kabbelende water zijn wat een rustgevend effect heeft of een klaterende fontein. De elementen kunnen afzonderlijk worden gebruikt maar ook in combinatie met elkaar.

Ubbink Decoratie, spuitfiguren en waterornamenten

Eenmaal bezig in de tuin, zwembad of met een vijver, moet deze ook gedecoreerd worden. Naast de vijver een mooi spuitfiguur of op het balkon of in de tuin een waterornament. Op onze website kunt u veel modellen vinden. We hebben veel verschillende modellen, van klassiek tot modern. Natuurlijk heeft niet iedereen een tuin voor een vijver maar om toch het vijvergevoel te creëren misstaat een mini vijver nooit.

Ubbink Vijvertechniek

De vijver moet nadat deze in gebruik wordt genomen, worden voorzien van een vijverpomp, filter en beluchting. Ook hier is aan gedacht. Het is altijd even uitzoeken welke soort u nodig heeft voor de vijver. Nu heeft Ubbink® een aantal filtersets met pomp. Dit is heel praktisch omdat u op deze manier de meest belangrijke zaken tegelijk aanschaft. En wat niet onbelangrijk is, de prijs is ook nog heel aantrekkelijk.

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies