• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Visvoer

Visvoer kopen? 

Het aanbod van visvoer wordt steeds meer, maar de meestgebruikte visvoeren hebben wij voor u samengevoegd in het assortiment. Wanneer u kiest voor de Superfish Sticks dan heeft u een degelijk visvoer wat uw (goud)vissen goed kunnen verteren. De superfish sticks bevatten dezelfde ingrediënten als de power pallets uit ons assortiment. Wanneer u een hoger kwaliteit visvoer zoekt komt u uit op Vijverbenodigdheden.nl visvoerkorrels dan heeft u een hogere kwaliteit aan ingrediënten wat ten goede komt aan uw vissen. 

Welk Visvoer is voor mijn vis geschikt? 

In principe zijn alle koivoeren die Vijverbenodigdheden.nl voor uw vis geschikt, alleen zit er binnen de merken wel enig kwaliteitsverschil. Binnen alle merken zijn er goedkopere visvoeren en de duurdere visvoeren. Het geven van veel koivoer zorgt voor veel afvalstoffen in uw vijver waardoor u bij de bouw van uw vijver ook rekening moet houden met de bouw en de keuze van uw filter. Binnen de kwaliteiten koivoer zit het verschil vooral in de opname van de voedingsstoffen van de vis, bij een beter koivoer wordt er minder afvalstoffen geproduceerd door de koivis wat u vervolgens in het reinigen van uw vijverfilter zult merken.

Wij raden u op dit moment Royal Koifood aan als u een voordelig en kwalitatief erg goed visvoer aan uw vissen wilt geven. 

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies