• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
 •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
 • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
 • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Waterornamenten

Sinds 2005 zijn wij druk bezig met de verkoop van verschillende waterornamenten en we ervaren steeds meer dat mensen rust ervaren bij stromend water. Vaak is het zo dat mensen niet meteen aan een vijver denken maar dan bijvoorbeeld aan waterornamenten. Deze waterornamenten vindt u bij Vijverbenodigdheden.nl in verschillende groottes en materialen. Bij Vijverbenodigdheden.nl streven we ernaar om de waterornamenten ook met enige snelheid bij u te bezorgen, binnen 7 werkdagen kunt u al genieten van uw waterornament die compleet wordt geleverd met pomp en slangen.

 

Artikelen 1 tot 36 van 128 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 128 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Verschillende waterornamenten

Binnen het assortiment dat Vijverbenodigdheden.nl voor u heeft klaarstaan zijn er waterornamenten van verschillende kwaliteiten zoals: kunststof ornamenten, granieten waterornamenten en zinken waterornamenten. Deze waterornamenten worden allemaal incl. pomp en diverse waterornamenten zelfs met ledverlichting. Alle waterornamenten zijn eenvoudig in elkaar te zetten omdat de meeste modellen zijn ontwikkeld voor het gemak van de mens. In de waterornamenten van Ubbink zit standaard een waterreservoir waar het water ook weer in wordt opgevangen. 

We onderscheiden in ons assortiment verschillende categoriën, onder andere:

Natuursteen ornamenten

Een natuursteen ornament zijn de ornamenten die vallen in een hogere prijsklasse. De ornamenten zijn chique, mooi en zwaar. De natuursteen waterornamenten kunt u in ons assortiment vinden onder het tussenkopje granietwaterornamenten. Let er wel op dat er bij sommige waterornamenten geen polyester binnenbak is geplaatst waardoor het verstandig is bij strenge vorst het waterornament goed te legen en het liefst vorstvrij op te slaan.

Zink ornamenten

Een waterornament van zink is speciaal, vaak worden deze geplaatst in een klassieke maar ook in een moderne tuin. De waterornamenten van zink verweren volgens verschillende mensen op een moooie en juiste manier waardoor dit juist een meer natuurlijke uitstraling gaat geven.

Polyresin en polystone ornamenten

Een ornament van polyresin is een kunststof waterornament, dit is een veelvuldig gebruikt materiaal voor het ontwikkelen en maken van de waterornamenten. Er kan worden gewerkt met een hoog gedetailleerd oog waardoor deze ornamenten een luxe uitstraling geven. Het onderhoud aan deze waterornamenten is ook noodzakelijk om het verkleuren van dit materiaal in de toekomst tegen te gaan. 

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies