• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Privacy Policy en Cookies

Uw gegevens zijn veilig bij Vijverbenodigdheden.nl / Jorny Products V.O.F.

Vijverbenodigdheden.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt dat alle informatie die u ons vertrouwelijk verschaft met de grootste zorg wordt behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook door ons verwerkt en met alle mogelijke middelen beveiligd.

Bij de verwerking van de gegevens die de wetgeving stelt, geven wij een opsomming in onze privacy policy wat wij doen:

* Wij vermelden duidelijk welke gegevens wij van u nodig hebben en met welke doeleinden dit wordt gedaan.
* Wij vragen alleen gegevens van u, die wij nodig hebben voor legitieme doeleinden. 
* Wij vragen nadrukkelijk eerst om toestemming doormiddel van onze cookies.
* Wij zorgen met alle mogelijkheden dat wij zo veilig mogelijk met uw data omgaan en dit ook zoveel als mogelijk beschermen.
* Wij respecteren uw recht van inzage op uw gegevens, corrigeren van de gegevens of het verwijderen van uw gegevens.

Wij (Vijverbenodigdheden.nl / Jorny Products V.O.F.) zijn veranwoordelijk voor deze verwerking en in onderstaande verklaring leggen wij u uit welke gegevens wij verzamelen en met welk doel wij dit doen. Bij vragen raden wij u aan om eerst het gehele document te lezen en vervolgens deze bij ons neer te leggen. 

Gebruik van persoonsgegevens 

Wanneer u onze webwinkel gebruikt, krijgen wij automatisch bepaalde gegevens van u. Dit zijn wanneer u bij ons besteld ook uw persoonsgegevens. 

Wij gebruiken de volgende persoonlijke gegevens voor in deze privacyverklaring genoemde doelen.

* Persoonsgegevens
* Telefoonnummer + e-mailadres
* IP adres + betalingsgegevens

Al deze gegevens hebben wij nodig voor de volgende doeleinden:

* Afhandelen bestelling. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij voor de afhandeling uw gegevens nodig. Voor de goede afhandeling kunnen wij uw adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer ook aan onze vervoerders (Transmission en PostNL) verstrekken.

Reclame. Naast al onze informatie op onze website, brengen wij u ook op de hoogte van onze nieuwste producten, diensten. Dit doen wij doormiddel van e-mail en onze posts via sociale media.

Chat & contactformulier. Via onze chatservice en ons contactformulier kunt u bij ons vragen stellen. De gegevens die u in onze formulieren of chat vermeldt, verstrekt u zelf. Deze gegevens worden zolang bewaard voor de volledige beantwoording van uw vraag en afhandeling daarvan.

 

Publicatie

Wij publiceren uw persoonlijke gegevens niet. 

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden partijen. 
In onze webwinkel zijn buttons aanwezig m.b.t. social media. De beheerders van deze diensten verzamelen de data en persoonsgegevens wanneer u hier zelf op drukt. 

Cookies

Wij gebruiken cookies in onze webwinkel om onze webwinkel zo goed mogelijk te laten functioneren.
Via derden die door ons zijn ingeschakeld worden ook cookies geplaatst. 

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, ontvangt u in uw scherm een mededeling hoe wij cookies gebruiken. Bij verder gebruik van onze webwinkel vatten wij op als toestemming voor het gebruik van deze cookies.  

Welke cookies gebruiken wij

Wij maken onderscheid in: 

* Analystische cookies
* Social media cookies van derden
* Advertentiecookies
* Webwinkelaanbevelingen,voorkeuren en interessecookies
* Functionele en noodzakelijke cookies

Analystische cookies:
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe de bezoekers in onze webwinkel, onze webwinkel gebruiken. Met Google hebben wij een overeenkomst over de omgang van deze data. Wij gebruiken daar onder andere voor het IP-adres (wij maken deze anoniem), technische informatie (browser keuze, schermgrootte en welk apparaat je gebruikt), via welke pagina je op onze webwinkel komt, hoe lang je op onze webwinkel bent, wanneer je op onze webwinkel bent, welke pagina's je bezoekt op onze webwinkel. 

Sociale media cookies:
Op onze website gebruiken wij de sociale media plugin van Addthis. Deze partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat je de webwinkepagina wilt delen. De cookies die deze sociale media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen verwijzen wij je voor die verklaringen naar de websites van deze sociale media bedrijven. De buttons die je kunt aanklikken zijn: Facebook, Google+, YouTube, Linkeln, Twitter, Instagram en Pinterest. 

Advertentiecookies:
In onze webwinkel maken wij ook gebruik van remarketing en vergelijkbare doelgroepen. Wij gebruiken onze klantenprofielen om een goede manier goed te kunnen adverteren voor nieuwe klanten.
Met onze remarketing adverteren wij online doormiddel van het zichtbaar maken van advertenties op sites die hier ruimte voor hebben gemaakt. Deze advertenties kunnen tekst of afbeeldingadvertenties zijn.
Deze cookies plaatsen we om aan de hand van je online surf-, zoek- en koopgedrag zo relevant mogelijke aanbiedingen te laten zien. 

Webwinkelaanbevelingen, voorkeuren en interessecookies:
Tevens gebruiken wij de tracker van MailCampaigns waarmee wij u nieuwsbrieven kunnen sturen. Wanneer u zich aanmeldt bij onze nieuwsbrief kunt u van ons de laatste tips en nieuwe producten wekelijks in uw nieuwsbrief ontvangen. Wanneer u een order plaatst bij ons, worden uw gegevens ook doorgestuurd naar MailCampaigns, via dit programma krijgt u zeer gerichte informatie en gerelateerde producten aangeboden welke passen bij de gedane bestelling.
De verwerker (Mailcampaigns) is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische beveiligingsmateriaal en zal alle assistentie verlenen bij een datalek. 

Functionele cookies
Deze cookies helpen ons om onze webwinkel zo goed mogelijk te laten functioneren. Denk dan aan bijvoorbeeld een niet afgeronde bestelling, verlanglijst, je vergelijkingslijst, je inloggegevens en het opsporen naar bijvoorbeeld misbruik bij inlogpogingen. 


Verwijderen van cookies

U kunt de cookies zelf afmelden in uw browser. U opent de browser en gaat vervolgens naar meer instellingen. U klikt vervolgens op geavanceerd en vervolgens op privacy en beveiliging waar u uw cookies kunt verwijderen. Vanaf dit moment zult u geen enkele remarketing advertenties meer tegenkomen totdat u onze website opnieuw zou bezoeken. 

Beveiliging & bewaartermijnen

Wij nemen de beste beveiligingsmaatregelen om misbruik van en niet toegestane toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

De gegevens die u aan ons verstrekt worden bewaard voor zolang als nodig is om uw bestelling goed af te handelen. Dit is inclusief de garantietermijn op bepaalde artikelen. Na het verstrijken van deze termijnen zullen wij de gegevens nog maximaal een jaar gebruiken voor statistische doeleinden waarna wij ze vervolgens zullen wissen, tenzij dit wettelijk anders is dan verplicht.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

U kunt uw gegevens opvragen en deze zullen wij op uw verzoek wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u ons export aanvragen om de gegevens die wij van u hebben in te zien. Om hier misbruik van te voorkomen vragen wij u nadrukken u vooraf te identificeren. 

Autoriteit persoonsgegevens

Wanneer u klachten heeft over de verwerking van uw persoonlijke gegevens dan kunt u bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht indienen en hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens

Jorny Products
Philipshoofjesweg 90
3247XS Dirksland
info@jorny.nl
0031(0)187605099

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees meer