• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

OASE vijververlichting

OASE Vijververlichting

Om de vijverbeleving compleet te maken kunt u verlichting bij de vijver plaatsen. Het vijverwater,  de fontein, beekloop of waterval kan dan mooi verlicht worden. OASE heeft een groot assortiment van LED- en halogeenverlichting en kan zowel boven als onder water ingebouwd worden. Doordat de sets het zgn. Plug ’n Play systeem hebben heeft u geen ingewikkelde bedrading nodig. De verlichting functioneert met een veilige laagspanning van 12V en voldoen allen aan de veiligheidsklasse IP68 en zijn daarom geschikt voor permanent onder water gebruik.

De verlichting is aan te sluiten op de OASE InScenio waarmee u op een veilige manier kunt genieten van het lichtspel.

Naast dat de vijver verlichten mooi is, is het verhaal over energiezuinigheid ook heel belangrijk. OASE heeft schijnwerpers met de energieklasse A++, deze spots zijn heel zuinig in energieverbruik: 5,8W. De spots zijn flexibel toe te passen, ze kunnen met een grondpen in de grond of aan de wand gemonteerd worden.

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Verlichting voor de waterval

OASE heeft hier een handige strip voor. Deze past perfect bij de watervallen van OASE maar ook onder de vijverrand of bij het terras. De verlichting is verkrijgbaar in de afmetingen 30 en 60 cm. De lichtrail is voorzien van LED-diodes die voor een mooi licht zorgen en de LED verlichting bespaart veel stroom.

LunAqua LED verlichting

De LED verlichting is bijzonder energiezuinig en op veel plaatsen te installeren. Zo is de Terra LED te plaatsen in de RVS Beekloopschaal of in het tuinpad te verwerken. Deze verlichting is tot 3 ton berijdbaar. In de collectie zitten ook diverse schijnwerpers met een klassieke uitstraling maar met de energiezuinige LED verlichting. Deze spots zijn verkrijgbaar als spot of als set zodat u met meerdere lampen de accenten kunt leggen bij de vijver of fontein.

LunAqua Halogeenschijnwerpers

Dit zijn de echte klassiekers onder de schijnwerpers. Het warme licht zorgt voor een prachtig schouwspel. OASE heeft ook een set voor sfeervolle accenten binnenshuis: LunAqua Micro set. Dit lampje is een kleine compacte kamerfonteinlamp met een warm wit licht. Deze verlichting past in een klein gat van 13 mm en is geschikt voor onder water.

Wilt u een waar kleuren spel in uw tuin? Dan is de LunAqua 3 een heel complete set. Bij deze lampen worden kleurschijven meegeleverd zodat u met groen, rood, blauw, geel of wit licht uw vijver of fontein kunt verlichten. U kunt met deze lampen uw tuin op diverse manieren verlichten.

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies