• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Nitto

Nitto Luchtpomp

Het is belangrijk dat een vijver voldoende belucht wordt. Hierdoor krijgen algen minder kans en blijft uw vijver gezond.

Nitto is een betrouwbare luchtpomp die energiezuinig, geruisloos en olievrij is. De luchtpomp werkt op basis van een piston en niet zoals veel anderen met een membraan. Aangeraden wordt om de piston jaarlijks te vervangen. Hiervoor zijn complete reparatiesets te verkrijgen.

Afhankelijk van het model is er tot maximaal 2 - 2,5 meter diepte een hoge luchtdruk. U dient er wel rekening mee te houden dat de maximale tegendruk, bijvoorbeeld door de lange afstand tot de uitstromer, kleine diameter van de luchtslang, op kan lopen tot meer dan twee meter, ongeacht de diepte van de vijver. Als de tegendruk meer dan twee meter is dan is de kans op een defect groot. Gebruik daarom een manometer bij de uitgang om dit te controleren.

Nitto Kohki is een Japanse ontwerper en produceert hightech componenten, gereedschappen en machines. Kwaliteit is heel belangrijk. Hierdoor worden alle producten uitgebreid gemeten en geanalyseerd. Op deze manier wordt het kwaliteitscontrolesysteem gehandhaafd en is er een stabiel aanbod van hoogwaardige producten.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies