• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Colombo

Colombo vijver

Colombo is een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw aquarium en uw vijver. Dit merk heeft ruim 30 jaar ervaring door productenontwikkeling, wat continue aan onderzoeken en verbetering wordt onderworpen. Ieder product wat op de markt komt wordt grondig getest, zodat ze een optimaal resultaat kunnen garanderen.

De producten die Colombo ontwikkeld, worden waar mogelijk op een biologische basis gemaakt. Medicatie voor de vissen heeft de expertise. Het merk Colombo wordt dan ook vaak door dierenartsen, specialisten en op viskwekerijen gebruikt.

Artikelen 1 tot 36 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Welke producten heeft Colombo in het assortiment?

Colombo Waterbehandeling

Waterverzorging moet heel secuur in de gaten worden gehouden. Een gezonde vijver is niet altijd vanzelfsprekend. Door de waarden regelmatig te controleren kunt u grote problemen voor zijn of op tijd behandelen. Als de waterwaarden niet goed zijn merken alle levende wezens in de vijver hier de effecten van. Colombo heeft naast de waterbehandeling ook de producten om het water te testen. Zo kunt u heel nauwkeurig bepalen waar de tekorten of te hoge waarden zich voordoen. Naast de losse testen heeft Colombo een heel praktisch Colombo testlab. Hier zitten alle producten in voor gezond vijverwater.

Colombo medicijnen

Het kan voorkomen dat de vissen ziek worden. Belangrijk is dan om snel te constateren om welke ziekte het gaat om eventuele besmetting te voorkomen. Naast de medicatie heeft Colombo ook verdoving en wondreiniger om de wonden te behandelen. De meeste medicatie behandeld een zieke vis van buitenaf, maar Colombo heeft een uniek voer ontwikkeld om de vis van binnenuit te behandelen tegen bloedzuigers, visluis en alle soorten wormen.

Tip:

Natuurlijk geldt voor medicatie dat u altijd zeker moet zijn van de ziekte voor u gaat behandelen. Bij twijfel raden wij u aan, om altijd het advies van een specialist in te winnen, zodat u een juiste behandeling kunt toepassen!

Colombo Visvoer

Vissen eten niet allemaal hetzelfde en hebben andere behoeften. Ook hier heeft Colombo diverse producten voor ontwikkeld.

De mix voor alle vijvervissen is de Colombo Pond Food, dit voer is licht verteerbaar door toevoeging van Wheat Germ. Dit zorgt ervoor dat het voer bijna het hele jaar te voeren is.

Colombo heeft speciaal voor Koi’s en Steuren een aparte lijn van voer ontwikkeld. Het voer voor steuren is vetter en heeft een sterke geur. Ook zinkt het voer naar de bodem omdat de bek van de steur aan de onderkant zit en op deze manier het natuurlijk eetpatroon gestimuleerd wordt. Een Koi heeft een compleet ander eetpatroon dan een Steur. Koi vissen kunnen, zeker wanneer het warmer wordt een hele dag door eten. Omdat u niet de hele dag bij de vijver zit is hier een voedermachine een handig hulpmiddel.

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies