• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Pontec

Pontec vijverproducten

Met Pontec heeft u één van de jongere merken vijverartikelen in handen. Met de producten welke in het Pontec assortiment zijn opgenomen komt u producten tegen die zijn ontstaan vanuit de jarenlange ervaring van het moedermerk OASE. Met de Pontec producten heeft u een product wat dus resulteert op expertise en passie voor echte heldere vijvers. 

In het assortiment van Pontec treft u verschillende vijverproducten zoals een pontec luchtpomp, pontec vijverstofzuiger en pontec pondomax vijverpompen. Deze verschillende soorten producten, zorgen ervoor dat er voldoende keuze is om uw vijver goed helder te krijgen. 

Er is veel keus in vijverpompen, kamer- en fonteinpompen,  filter- en beeklooppompen en solar fonteinen. Ook heeft Pontec een ruime keus in vijverfilters. Dit zijn de belangrijkste producten voor de vijver. Pontec heeft ook andere producten in het assortiment, waaronder verlichting en een vijverstofzuiger om het slib van de bodem te verwijderen.

Artikelen 1 tot 36 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pontec vijverpompen

Energiezuinigheid is belangrijk zeker bij een vijverpomp die veel uren aanstaat. Daar heeft Pontec goed over nagedacht met solar vijverpompen. De sets zijn voorzien van een fontein en werken het best wanneer de panelen volle zon vangen. Niet alleen de vijverpompen zijn voorzien van een solar paneel ook is er een Pontec luchtpomp met solar.

Met de Pontec PondoVario kunt u genieten van een klaterend watergeluid. Niet alleen zorgt een fontein voor een rustgevend gevoel, ook zorgt een fontein ervoor dat er zuurstof aan het water wordt toegevoegd.

Een andere fonteinpomp is de Pontec PondoCompact. Deze is geschikt voor binnen en buiten. De compacte afmetingen maken deze pomp handig om te verplaatsen.

Voor het zwaardere werk is er de Pontec PondoMax. Deze pompen zijn energie-efficiënt en heeft voldoende power om het water naar een vijverfilter te transporteren.

Pontec vijverfilters

Naast een pomp is een filter niet te missen bij de vijver. Pontec vind het belangrijk dat het onderhoud van een vijver zo min mogelijk werk oplevert. Er zijn diverse soorten te vinden. Pontec onderwaterfilters met fontein, zo heeft u direct een handige combinatie. De Pontec PondoRell en Pontec PondoClear Island zijn ook nog uitgerust met een UVC filter. Wilt u liever alleen een filter dan kunt u kiezen voor een doorstroomfilter PondoClear, meerkamerfilter MultiClear of een drukfilter PondoPress.

Pontec verleent op alle filtersets met UVC de helder water garantie!

Na verloop van tijd kan het wateroppervlak verontreinigd raken door o.a. afgevallen blad. De Pontec skimmer is dan een handige oplossing. Voor het zwaardere werk, waaronder het verwijderen van bodemslib, is er de Pontec vijverstofzuiger.

Natuurlijk wilt u ook van de vijver genieten in de avonduren. Hier biedt Pontec vijververlichting u diverse modellen in aan. Zo maakt u het vijvergevoel compleet.

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies