• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
 •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
 • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
 • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Koivoer

Koivoer

Koivoer kopen? 

Het aanbod van koivoer wordt steeds meer en meer maar uiteindelijk zijn er een aantal producenten die koivoer produceren. Binnen het koi voer assortiment dat Vijverbenodigdheden.nl u aanbiedt hebben wij veel verschillende merken waaronder ook aan aantal bekende merken zoals: TakazumiHikariProbitesVivani Fishfood, FD Food en Royal Koifood. Binnen deze merken worden er ook gezonde lekkernijtjes geproduceerd die geen kwaad kunnen voor uw vissen, geef deze lekkernijtjes alleen af en toe om de groei en de bouw van de vis niet te verstoren. 

Het geven van koi voer is eenvoudig maar toch moet u er goed overnadenken wanneer en hoeveel u voert. De koivis is een vis die zich aanpast aan de watertemperatuur en hoe warmer het water hoe meer de koi kan eten. Een koi eet een hele dag door, hierdoor is een voedermachine een idee om een zo goed mogelijk natuurlijk eetpatroon van de koivis na te bootsen. 

Artikelen 1 tot 36 van 253 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 253 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Welk koivoer is voor mijn vis geschikt? 

In principe zijn alle koivoeren die Vijverbenodigdheden.nl voor uw vis geschikt, alleen zit er binnen de merken wel enig kwaliteitsverschil. Binnen alle merken zijn er goedkopere koivoeren en de duurdere koivoeren. Het geven van veel koivoer zorgt voor veel afvalstoffeen in uw vijver waardoor u bij de bouw van uw vijver ook rekening moet houden met de bouw en de keuze van uw filter. Binnen de kwaliteiten koivoer zit het verschil vooral in de opname van de voedingsstoffen van de vis, bij een beter koivoer wordt er minder afvalstoffen geproduceerd door de koivis wat u vervolgens in het reinigen van uw vijverfilter zult merken.

Wij raden u op dit moment Royal Koifood aan als u een voordelig en kwalitatief erg goed koivoer aan uw vissen wilt geven. 

Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies