• ✓  GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-
  •  ✓  14 DAGEN RECHT OP RETOUR
  • ✓  SPECIALIST VOOR VIJVERS EN VISVERZORGING
  • ✓  VEILIG ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Antiworteldoek

Anti-worteldoek kopen?

Heeft u last van onkruid in uw tuin? Wilt u het verbranden van onkruid of het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen voorkomen? Met anti worteldoek gaat u onkruid te lijf op een milieuvriendelijke manier. Wanneer u kies voor anti worteldoek via Vijverbenodigdheden.nl kiest u voor een anti worteldoek dat waterdoorlatend is, maar juist geen licht doorlaat. Deze combinatie zijn de eigenschappen om onkruid te verbannen uit uw tuin, onkruid krijgt namelijk veel minder kans om te groeien.

Anti worteldoek wordt standaard gemaakt van polypropyleen wat bestaat uit een geweven structuur. Hierdoor is anti-worteldoek geschikt gemaakt om te plaatsen bijvoorbeeld onder tegelpaden en andere ondergronden waar eventueel op gelopen gaat worden. Anti worteldoek kunt u handig bevestigen met gronddoekpennen deze anti worteldoekpennen kunt u gebruiken om ervoor te zorgen dat al het anti-worteldoek op de juiste plek blijft liggen.

Anti-worteldoek wordt snel bij u afgeleverd

Omdat transmission dagelijks bij ons komt laden met langere vrachtwagens is het mogelijk om elke gewenste rol of elk gewenst stuk snel geleverd te krijgen. Er wordt bij Vijverbenodigdheden.nl gewerkt vanuit een ruime voorraad en hierdoor kunt u binnen 2 werkdagen uw tuin naar tevredenheid afmaken met het anti-worteldoek. 

 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
Deze website gebruikt cookies om u de beste browse ervaring te bieden! Lees hier alles over onze privacy en cookies